Mostra Out! obre la convocatòria de curtmetratges per a la seva 4a edició

Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears obre per primera vegada la convocatòria de curtmetratges de ficció i curtmetratges documentals de temàtica LGTBI per la 4a edició que se celebrarà l’any 2021.

Mostra Out!, aborda la diversitat afectiva, sexual i de gènere existent en la nostra societat.

BASES

INTRODUCCIÓ

Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears accepta curtmetratges de totes les nacionalitats de temàtica LGBTIQ+, que podran ser triats en les seccions de la mostra: Secció Oficial de Curtmetratges de Ficció i Secció Oficial de Curtmetratges Documental. Les obres no han d’estar disponibles al públic en Internet o en qualsevol altra finestra en territori espanyol amb anterioritat a la celebració del festival i han de tenir copyright posterior a 1 de gener de 2019. Es valorarà que siguin inèdits a les Illes Balears. L’organització es reserva el dret d’incloure en la programació fora de concurs pel·lícules que no compleixin aquestes condicions. L’organització es reserva el dret d’incloure els curtmetratges seleccionats en futures extensions programades l’any 2021 i 2022, dins del territori de les Illes Balears.

PREMIS

Premis del públic

Premi APAIB – Millor curtmetratge de ficció: 250€ 

– Millor curtmetratge documental: 250€

INSCRIPCIÓ

Les pel·lícules hauran de presentar-se fins el 3o d’abril de 2021 per les plataformes Festhome i Filmfreeway. El material requerit per a fer la inscripció és: .MOV (ProRess 422/HQ) o .MP4 (h264) del curtmetratge, tràiler del curtmetratge, sinopsi i fitxa tècnica, 3 fotogrames en els quals no figuri el títol del curtmetratge, cartell del film.

FORMATS

Els formats acceptats per a la seva exhibició (en ordre de preferència) són: arxius digitals .MOV (ProRess 422/HQ) o .MP4 (h264)

NOTIFICACIÓ

La notificació es realitzarà abans del 15 d’agost de 2021 per correu electrònic a l’adreça indicada en la fitxa d’inscripció. Si tinguessis algun dubte pots escriure’ns per a confirmar l’estat de la teva obra a info@mostraout.es

En cas d’inscripció d’un material i posterior no resposta amb els organitzadors del festival davant l’interès d’aquests en la seva programació, es procedirà a la consegüent exhibició de l’obra entenent la voluntat del participant a col·laborar amb la Mostra Out!.

PROMOCIÓ

Dels títols programats es podran realitzar extractes per a cinemes, TV, Internet o amb altres intencions promocionals. El material proporcionat pel director o la directora podrà ser emprat amb finalitats promocionals o per al catàleg del festival. L’organització de la Mostra Out! haurà de ser informada per escrit de qualsevol restricció en aquest sentit.

RESPONSABILITATS

El festival no es fa responsable de possibles infraccions relacionades a drets d’autor, sent aquestes responsabilitat de qui inscriu l’obra.

LA PRESENTACIÓ D’UNA PEL·LÍCULA EN QUALSEVOL DELS FORMATS ESMENTATS, SUPOSA LA PLENA ACCEPTACIÓ DE LES REGLES DE LA MOSTRA OUT! ANTERIORMENT EXPOSADES, AIXÍ COM DE LES DECISIONS DE L’ORGANITZACIÓ DAVANT IMPREVISTOS PROPIS D’AQUESTA ACTIVITAT.

Scroll al inicio