La Mostra Out! celebrarà la seva tercera edició del 28 d’abril al 3 de maig de 2020

Out! participa en San Sebastián en la 5a Trobada de festivals de cinema LGTBI

Out! Mostra de Cinema de Diversitat Afectiva dels Illes Balears celebrarà la seva tercera edició del 28 d’abril al 3 de maig de 2020 i presenta un avanç de la seva nova imatge gràfica, dissenyada per Carina Melgares.

L’organització busca consolidar la mostra com a referent cultural, abordant la diversitat afectiva en sentit ampli que existeix en la nostra societat, a través del cinema i activitats lligades a la no discriminació per qüestions afectiu-sexuals o d’identitat, a la denúncia de la violació de drets humans que es continua donant a tot el món i a la visibilització dels nous models familiars.

D’altra banda, la Mostra Out! participarà en la 5a Trobada de Festivals de Cinema LGTBI Iberoamericans amb altres 15 festivals de vuit països. La cita, té com objectiu crear ponts i ser un marc de reflexió, se celebrarà en el marc del Festival de Cinema de San Sebastián del 23 al 25 de setembre. Participaran festivals LGTBI de l’Argentina, Xile, Colòmbia, Cuba, l’Equador, Mèxic i l’Uruguai, a més de festivals nacionals d’Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Extremadura, Euskadi, Illes Balears i Madrid.

GEHITU, l’Associació de Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals del País Basc exercirà d’amfitriona en col·laboració amb el Festival de San Sebastián i Acción Cultural Española (AC/E) a través del Programa per a la Internacionalització de la Cultura Espanyola (PICE).

GEHITU, a més, lliurarà el Premi Sebastiane 2019 a la producció del Festival de San Sebastián que millor reflecteixi les realitats, llibertats i progressos socials del col·lectiu LGTBI i el Premi Sebastiane Latino 2019 a la millor pel·lícula llatinoamericana de temàtica LGTBI.

Scroll al inicio