El divendres 27 d’abril arriba OUT!, la Mostra de Cinema de Diversitat Afectiva de les Illes Balears, amb l’estrena a Espanya de The Cakemaker a Cine Ciutat. Una cita que comptarà amb la presència del director i guionista israelià-alemany Ofir Raul Graizer.

La cinta explica la història de Thomas, un talentós pastisser de Berlín, que manté un romanç amb Orin, un jove israelià que visita amb freqüència la ciutat per negocis. Quan Orin mor en un accident de trànsit a Israel, Thomas viatja a Jerusalem a la recerca de respostes. Sota una identitat falsa, es cola en la vida de Anat, la vídua del seu amant, que regenta una petita cafeteria kosher al centre de la ciutat. Thomas comença a treballar per a ella fent pastissos i altres dolços que retornen la vida a l’avorrit local, però aviat es veurà involucrat en la vida de Anat d’una manera molt diferent a la prevista, per la qual cosa, per protegir la veritat, haurà d’allargar la mentida fins a un punt de no tornada.

The Cakemaker dóna pas a projeccions i activitats paral·leles a Cine Ciutat, Es Baluard i Bocalto Restaurant del 27 al 29 d’abril.

OUT! suposa la introducció a les Illes Balears d’una mostra de cinema sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere que ja funciona amb èxit en altres llocs de la geografia espanyola i que suposa el reconeixement de les noves realitats afectives, sexuals, de gènere i familiars que existeixen en la nostra societat.

La filosofia de la mostra es reflecteix en una programació d’àmplia mirada i matisos sobre l’afectivitat i la sexualitat humana sense caure en estereotips i adequada a la realitat d’avui a les diferents sensibilitats. Per això es proposen pel·lícules de diferents llocs del món que parlen de temes universals com l’amor, la sexualitat, la família, l’exclusió, la lluita i l’art.

 

Projecció del llargemtratge The Cakemaker de Ofir Raul Graizer.
Divendres 27 d'abril a les 20h al CineCiutat.